Itt a NOD32 új verziója

Megjelent a NOD32 vírusirtó, az ESET Smart Security internetbiztonsági programcsomag és az ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazás új kiadása – jelentette be a termékeket fejlesztő ESET.

A vállalatok számára központosított karanténkezelést, míg az otthoni felhasználóknak a gyártó közleménye szerint gyorsabb víruskeresést és hatékonyabb böngészés közbeni védelmet kínál az ESET NOD32 Antivirus új, 4.2-es verziója. A vírusirtó nagy testvére, a vírusvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security 4.2-es kiadása ezenkívül továbbfejlesztett tűzfalas védelmet nyújt a vezeték nélküli hálózatokban, vállalati környezetben pedig képes a megbízható hálózatok azonosítására, valamint az ezekhez tartozó tűzfalprofilok kezelésére. További újdonság, hogy a levélszemétszűrés már Thunderbird 3 és Opera 10 kliensekkel is működik.

A vállalatok számára lehet érdekes, hogy megújult az ESET Remote Administrator alkalmazás is. Az új, 4-es verzió a már eddig megismert távmenedzsment- és monitorozási funkciók mellett támogatja a központosított karanténmenedzsmentet, valamint megkönnyíti a kliensek csoportosított kezelését és Active Directory szinkronizációját. A szoftver emellett lehetővé teszi a platformfüggetlen távadminisztrációt, így az ESET Remote Administrator új verziójával menedzselhetőek az ESET hamarosan megjelenő Mac OS X és Linux-alapú szerver- és kliensvédelmi megoldásai.

A most bejelentett új termékverziókra az érvényes licenccel rendelkező felhasználók díjmentesen térhetnek át – közölte a hazai forgalmazó Sicontact Kft., amely egyben bejelentette, hogy megújult az ESET magyarországi honlapja is.

Azóta történt

Előzmények