Erősített vírusvédelem a Kasperskytől

A Kaspersky Labs bemutatta az Anti-Virus Personal Pro új, 5.0-ás verzióját, melyet a beállítások széles választéka miatt főként tapasztaltabb felhasználóknak ajánlja a vállalat. Számos fejlesztést és javítást tartalmaz az új változat, melyek jelentősen növelik a program teljesítményét. A Kaspersky Anti-Virus Personal Pro több mint 900 tömörített fájlformátumban képes a víruskeresésre, a ZIP, CAB, RAR és ARJ formátumba csomagolt fájlokat pedig meg is tisztítja a vírusoktól. A megoldás a többszörösen tömörített fájlokban is megtalálja a rosszindulatú kódokat.

Hirdetés

A program minden bejövő levelet automatikusan ellenőriz, mielőtt azok a végfelhasználó postafiókjába kerülnének, a kimenő üzenetek ellenőrzése pedig valós időben történik. A szoftver ezenkívül képes a bejövő levelek megtisztítására is. Az Office Guard modul az MS Office dokumentumokat védi a makróvírusokkal szemben. A Visual Basic makrók folyamatos figyelése szintén a Microsoft Office dokumentumok védelmét biztosítja.

A Personal Pro felhasználóinak számos egyéb beállítási lehetőség áll rendelkezésére. Konfigurálható a feladatlista, amely a rendszerfeladatokat, például a teljes rendszerellenőrzést, a vírusvédelmi adatbázisok frissítését és az indításkor történő ellenőrzést végzi. Az egyes feladatok külön konfigurálhatók, és beállítható, hogy az objektumokról biztonsági másolat készüljön a vírus eltávolítása vagy az objektum törlése előtt.

A korábbi verzióival rendelkező regisztrált felhasználók a Kaspersky Labs honlapjáról már letölthetik és telepíthetik a Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 szoftvert.

Előzmények