Az EMC felvásárolja az Archert

Hirdetés

Az EMC megállapodást írt alá a kansasi székhelyű Archer Technologies felvásárlásáról. Az Archer Technologies egy magántulajdonban lévő, szabályozási, kockázatkezelési és megfelelési (GRC-)szoftvereket fejlesztő vállalat. Az akvizíció – melynek értékét a felek nem hozták nyilvánosságra – a várakozások szerint még az első negyedévében lezárul. A tranzakciónak nem lesz lényeges kihatása az EMC éves árbevételére és nyereségére – közölték.

Az Archer megoldásai a vállalati kockázatok kezeléséhez, a megfelelés bizonyításához, az üzleti folyamatok automatizálásához, valamint a vállalati kockázatkezelés és biztonsági felügyelet átláthatóbbá tételéhez használhatók. A termékek egy rugalmas keretrendszerre (Archer SmartSuite Framework) épülnek, ami lehetőséget ad arra, hogy az ügyfelek az igényeikhez igazítsák azokat.

A felvásárlást követően az Archer integrálódik az EMC biztonsági részlegének, az RSA-nak a szervezetébe, de fizikailag a jelenlegi székhelyén, a kansasi Overland Parkban marad – közölték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EMC

Azóta történt

Előzmények