Együttműködik a HP és a Graphisoft

A HP Magyarország és a Graphisoft a tegnapi napon stratégiai megállapodást kötött, melynek célja a két cég közötti partnerviszony elmélyítése és az együttműködésből fakadó lehetőségek minél mélyebb kiaknázása.

Hirdetés

A Graphisoft a HP minősített ISV (Independent Sofware Vendor) partnereként HP asztali gépeket és professzionális munkaállomásokat használ szoftverei teszteléséhez, valamint kialakít egy tesztszobát, ahol az érdeklődők megtekinthetik a legújabb verziójú szoftvereket, és azokat HP eszközökön kipróbálhatják.

Molnár Imre, a HP Személyi Számítógépes Rendszerek Üzletág igazgatója szerint a megállapodás hosszú távra szól és olyan stratégiai célokat szolgál, melyek mindkét cég számára előnyösek. "A HP-termékeket a jövőben úgy fejlesztjük, hogy azok a Graphisoft által forgalmazott szoftverek nyújtotta előnyöket a legteljesebb mértékben kihasználhassák" – mondta az üzletág-igazgató.

Dominic Gallello, a Graphisoft vezérigazgatója szerint az együttműködés első lépése az aláírt megállapodás, melynek keretében a szoftvercég több területen is összehangolja majd munkáját a HP-val. "Remek lehetőség ez számunkra, hisz a HP, mint az IT-piac vezető vállalata kitűnő termékekkel rendelkezik, melyek ezután Graphisoft-szoftverekkel is elérhetők lesznek a felhasználók számára."

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények