Együtt ünnepel az Avnet és az IBM

Hirdetés

A technológiai disztribúcióval foglalkozó Avnet és az IBM a héten ünnepelte üzleti kapcsolatuk kezdetének 25 éves évfordulóját. Az Avnet a 2010-es pénzügyi évében 3 milliárd dollár értékben értékesített IBM megoldásokat és szolgáltatásokat, ami éves szinten több mint 20 százalékos növekedésnek felel meg. Ezekről a mérföldkövekről a két vállalat a Texas állambeli San Antonióban tartott közös partnertalálkozóján számolt be a héten.

„Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy viszonteladói partnereinket segítsük szaktudásuk elmélyítésében, az ügyfelek kiszolgálásában és új növekedési lehetőségek keresésében. Látjuk, hogy az Avnet elkötelezett a növekedés mellett, ezt mutatják azok a programjai, melyekkel az IBM üzleti partnereit segítik az átfogó megoldások értékestésében és az ügyfelek igényeinek kiszolgálásában” – mondta Rich Hume, az IBM globális üzleti partnerprogramjáért felelős vezetője.

Az Avnet és az IBM üzleti kapcsolata az elmúlt 25 évben földrajzilag és forgalom tekintetében és jelentősen bővült. 1997-ben az Avnet hat EMEA-beli (Európa, Közel-Kelet, Afrika) ország bevonásával Észak-Amerikán túlra terjesztette ki a kooperációt, 2007-ben pedig az Azure Technologies Ltd. felvásárlásával az ázsiai és csendes-óceáni térségre is. Latin-Amerikában ugyancsak egy akvizíció, a Tallard Technologies idei megszerzése révén vált IBM-partnerré a cég.

Azóta történt

Előzmények