Duplázza a Next csomagok adatkeretét a Telekom

A Magenta 1 és Magenta 1 Business előfizetésekben pedig augusztus végéig korlátlan mobilos adatforgalmat enged a szolgáltató.

Hirdetés

Az összevont szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfelek, azaz a "magentások" a nyáron korlátlan mobilos adatforgalmat kapnak ajándékba. Ez azt jelenti, hogy augusztus 31-ig a belföldi mobilinternetezésnek nincs határa, sem a Magenta 1, sem a Magenta 1 Business csomagok esetén, tehát az üzleti előfizetők is örülhetnek.

Mielőtt a Next és a Next Business csomagosok felkapnák a vizet, hogy megint kimaradnak a jóból, őket azzal nyugtatja meg a Telekom, hogy előfizetésükben foglalt adatmennyiségüket a szerződésben foglalt duplájára emeli. Ez a Next S és M vonatkozásában 500 megabájtról 1 gigára történő bővítést jelent, míg a legnagyobb kerettel rendelkező Next XL esetében 3 GB helyett 6 áll majd rendelkezésre.

Tény, hogy a dupla forgalom közel sem jelent korlátlanságot, cserébe a soron következő fordulónaptól a szerződés lejártáig érvényben marad, tehát innentől kezdve belföldön változatlan díjszabás mellett kétszeres mennyiséget használhatnak fel a Next csomagra előfizető ügyfelek. Az új belépők szintén a bővített, tehát 1 illetve 6 GB-os adatkerettel rendelhetik meg a szolgáltatást.

Azóta történt

Előzmények