Drónverseny-sorozatot közvetít az Eurosport

Az exkluzív szerződést kötő csatorna az USA kivételével világszerte továbbértékesítheti a közvetítési jogokat.

Az Eurosport megállapodott a DR1, a világ vezető drónverseny-sorozatának exkluzív közvetítési jogaira vonatkozóan, amely európai és az ázsiai-csendes-óceáni térség 70 országára kiterjed - jelentette be a csatorna. "A megállapodás kifejezi az Eurosport azon elköteleződését, mely szerint új és innovatív tartalmakat kínál a sportrajongók számára" - írja a közlemény.

Hirdetés

A drónverseny közvetítése –  mely során a versenyzők egy összetett akadálypályán a lehető leggyorsabban navigálnak keresztül – az Eurosport azon törekvéseinek sorába tartozik, melyekkel prémium tartalmakat és feltörekvő sportokat igyekszik bemutatni minél szélesebb nézőközönség számára.


(forrás: Eurosport) [+]

Az Eurosport további három versenysorozatot közvetít, beleértve a DR1 Champion sorozatot, amely a világ neves nagyvárosaiban kerül majd megrendezésre 2017-ben, illetve a DR1 Micro rendezvénysorozatot, ezt az eurosport.com oldalon követhetik nyomon az érdeklődők.

A weboldalon ezen felül további események, színes háttéranyagok, kulisszatitkok, extra videós tartalmak, valamint a világ legtehetségesebb és legmerészebb drónversenyzőivel készített interjúk is elérhetőek lesznek - írja a közlemény.

Azóta történt

Előzmények