A Delta is nagyot nyert

Szuperszámítógépes üzlet.

A Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján jelentette be, hogy nagy értékű szerződést kötöttek.

A tájékoztatás szerint a társaság 100%-os tulajdonában álló leányvállalata, a Delta Systems Korlátolt Felelősségű Társaság mint közös ajánlattevő (konzorciumi tag) a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által indított „Szuperszámítógép és tárolók szállítása és a kapcsolódó szolgáltatások ellátása” tárgyú közbeszerzési eljárássorán – a konzorcium vezetőjével közösen – érvényes ajánlatot tett.

A konzorciumvezető tájékoztatása szerint az aláírásra került szállítási szerződés ellenértéke (vételár), azaz a konzorciumot illető bevétel összesen 3 138 582 677 Ft+áfa, a Delta Systems Kft., mint konzorciumi tag, 1 255 433 071 Ft+áfa értékben fog szállítást teljesíteni.

Az adásvételi szerződésben foglaltak szerint a teljesítés időtartama a szerződés hatálybalépésétől számított 360 nap. A szerződés a kötelezettségek teljesítéséig, de legfeljebb a projekt fizikai befejezésének időpontjáig, azaz 2022. október 31. napig hatályban marad.

A konzorcium vezetője és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség közötti szerződés aláírását követően, a konzorciumvezető és a Delta Systems Kft. konzorciumi tag közötti megállapodás is aláírásra került.

Azóta történt

Előzmények