A Delta is részt vesz a százmilliárdos közbeszerzésben

Ez csak a keretmegállapodás, a nyolc nyertest még megversenyeztetik a konkrét megrendelésekért.

A Dechnologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentette be ma, hogy a társaság 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. ajánlattevőként, más közös ajánlattevővel konzorciumban, konzorciumi tagként részt vett a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított közbeszerzési eljárásban.

A közbeszerzés EU-s forrásból valósul meg, témája: IT-biztonságtechnikai termékek és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése kormányzati szervezetek számára.

A konzorciumot, további hét, a Delta Systems Kft.-től független ajánlattevő konzorciummal együtt nyertesként hirdették ki.

Az IT-biztonságtechnikai termékek és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására vonatkozóan
a keretösszeg nettó értéke:104 211 209 952 forint.

A megállapodás nem kínál automatikusan megrendeléseket: a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 39 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig jön létre.

Azóta történt

Előzmények