Csúcsjátékosok és szuper csajok World Cyber Games idei versenyén

Hirdetés


A győztes...

Az IDG Hungary szervezésében és a Samsung támogatásával szeptember 2-án rendezték meg a videojátékos világ egyik legnagyobb, kulturális jelentőségű eseményét, a World Cyber Games magyarországi döntőjét a Jövő Házában, amelyen mintegy ötezer látogató vett részt. A versenyen a hazai játékosok élvonalbeli képviselői újra összemérhették erejüket, és megmutathatták, kik a legérdemesebbek a seattle-i döntőn zajló végső megmérettetésre.

Idén Stopo (Project Gotham Racing 3), Gorky (Command & Conquer 3), DNA (WarCraft 3) és Ancients Redwing (FIFA07) képviselik hazánkat a világdöntőn. A rendezvénnyel lebonyolításával párhuzamosan, a Samsung kezdeményezésére elindult egy online kutatás is az internetes multiplayer játékok hatásáról, amelyet szeptember 16-ig nyeremények fejében minden érdeklődő kitölthet. A végeredményt a felmérés lezárása utána a szervezők publikálják.


...és a futottak még kategória

Nem csupán a játékosok számára adatott meg a versengés lehetősége, hiszen az évről évre megrendezésre kerülő World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül idén egy újdonsággal készült a Samsung és az esemény főszervezője, az IDG Hungary: a június 18-án indult World Cyber Girls 2007 szépségverseny nevezettjei közül is vasárnap választották ki a legszebb és egyben a cybervilágban leginkább otthonosan mozgó hölgyeket.

Az online szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kaptak a WCG magyarországi döntőjére a Jövő Házába. Itt a zsűri szavazatai alapján kerültek ki a szépségversenyverseny győztesei: negyedik helyezést ért el Ribényi Nikolett, harmadik lett Budai Anett, második Renner Katalin Letícia, a közönségdíjat Schihlgrúber Angelika kapta, míg az első helyezést Nimmerfroh Katalin nyerte el.

Azóta történt