Csatlakoznál az etikus hacker elithez?

(x) A KÜRT Akadémia hamarosan elindítja egy éves akkreditált Etikus hacker képzésének következő évfolyamát. A legjobb hallgatók az ütőképes támadási technológiák és védelmi intézkedések elsajátítása mellett éles bevetésen is kipróbálhatják magukat a KÜRT hacker csapatával együttműködve. Hacker oktatóink és végzős hacker hallgatóink május 13-án és 27-én ingyenes nyíltnapon várják az érdeklődőket, hogy ízelítőt adjanak a képzés szakmai hátteréből és hangulatából.

Az etikus hacker képzés tananyaga a jelenleg a piacon használt módszerek és eljárások teljes tárházát lefedi, és magába foglalja a KÜRT folyamatosan fejlődő know-how-ját is.

„Az első végzett évfolyam minden szempontból az elvárásaink szerint fejlődött. Órai keretek között és valós, piaci projekten egyaránt bebizonyosodott, hogy hallgatóink extrém kihívásokkal is képesek sikeresen megbirkózni. A jelöltek sokféle háttérrel érkeztek: informatikai igazgatótól az Oracle specialistán keresztül a fizikai biztonsági szakértőig mindenféle tudás megjelent a csapatban. Ez a sokféle szakmai világnézet nagyban színesítette a műhelymunkát.” - értékelte Frész Ferenc, az etikus hacker képzés vezetője az első évfolyam tapasztalatait. A képzés vezetője nagy sikernek tartja, hogy a hacker hallgatók igazi csapattá formálódtak az egy éves képzés alatt. Gördülékenyen működnek együtt szakmai problémák megoldásában, új kihívások leküzdésében, miközben önállóan is magabiztosan oldják meg a gyakorlati feladatokat. „A képzés legfontosabb szempontja a szakma mély és minden részletre kiterjedő átadása volt. Az, hogy a hackereink megtanultak hatékony csapatként működni, hab a tortán. A hazai üzleti életben ez igazi versenyelőnyt jelent majd számukra.” – tette hozzá Frész Ferenc.

A jó hackernek az alapos informatikai ismeretek mellett számos területen otthonosan kell mozognia. Gyakorta van szüksége kiemelkedő diplomáciai érzékre, jó kommunikációs adottságokra, képesnek kell lennie hatalmas információ-tömeget rendszerezni, értékelni, és persze folyamatosan frissítenie kell tudását. A KÜRT Akadémia Etikus hacker képzése a hackelési technikák mellett erre a komplex feladatkörre is felkészíti a hallgatókat. 

A KÜRT Zrt. tudásbázisára és piaci tapasztalataira épített képzés limitált férőhelyekkel indul szeptemberben, a jelentkezők közül előzetes szűréssel kerülnek kiválasztásra a jövő etikus hackerei. A képzésre beválasztott hackerek előtt komoly lehetőségek nyílnak meg. A szakma mélységeinek elsajátítása mellett belépőt nyernek egy pezsgő és innovatív etikus hacker közösségbe, és a legjobbak munkalehetőséghez juthatnak a képzés elvégzését követően. 

A KÜRT Zrt., két évtizedes sikertörténete alatt felhalmozott tudására alapozva, a hazai üzleti és oktatói elit néhány képviselőjével összefogásban hozta létre a KÜRT Akadémiát. A kezdeményezés olyan elismert gondolkodók, gyakorló szakemberek együttműködésével valósult meg, akik személyükkel, az általuk képviselt témákkal és tananyaggal is garanciát jelentenek az új oktatási intézmény nívójára, az ott megszerezhető tudás felhasználhatóságára. A KÜRT Akadémiára az adott területen elméleti és gyakorlati alaptudással egyaránt felvértezett jelentkezőket várnak, akik mester szintű képzés keretei között újszerű ismereteket és gyakorlatias, a piacon azonnal forintra váltható tudást szeretnének szerezni. A hallgatók speciális, az üzleti életben és az informatika területén egyaránt hiánypótlónak számító képzések közül válogathatnak. A KÜRT Akadémia hallgatói részeseivé válnak egy kivételes oktatói-hallgatói közösségnek, ahol a neves oktatók mellett hallgatótársaik tapasztalataiból és tudásából is profitálhatnak. A jelentkezőkkel szemben támasztott elvárások miatt a képzéseken való részvétel felvételihez kötött.

 

Azóta történt

Előzmények