Több mint 100 nyelven fordít valós időben a Cisco Webex

Ebben a hónapban már tesztelhető a Cisco Webex valós idejű fordítási funkciója, amely több mint 100 nyelvet támogat, és a legjobb emberek toborzását is segítheti a remények szerint.

Sokan tapasztaltak már olyan beszélgetést vagy meetinget, ahol a kommunikációt a nyelvi nehézségek gátolták.

A legtöbb, konferenciahívásra szakosodott termék és szolgáltató igyekszik valamilyen megoldást kínálni erre a problémára. A Cisco is előállt a saját ötletével. A Webex konferenciaszoftver a jövőben valós időben lesz képes fordítani, ráadásul több mint 100 nyelvet támogat.

A Cisco azt állítja, hogy a vállalatok így elkerülhetik a külsős szolgáltatásokat használatát, és azokért ezentúl fizetniük sem kell. Ez ideális újdonság tehát azok számára, akik olyan meetingen vesznek részt, ahol nem mindenki ugyanazt a nyelvet beszélni. A Cisco abban is bízik, hogy az újítás lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a legjobb szakembereket toborozzák, többé ugyanis nem kell majd tartaniuk a nyelvi korlátoktól.

A rivális platformok legtöbbje egyébként mostanában újított a feliratozási funkcióval, amely szintén sokat segíthet a használaton. A Webes valós idejű fordítási funkcióját már ebben a hónapban lehet majd tesztelni, széles körben májusban válik elérhetővé.

Azóta történt

Előzmények