Pályázat kisvállalkozások weboldalai számára

A Budapest Bank ma közölte, hogy a 2012-es nagy érdeklődést követően a bank idén is meghirdeti a díját, amelynek célja nem csak az, hogy elismerje a legjobb mikro- és kisvállalkozói weboldalakat, hanem hogy azok megosztásával hozzájáruljon más cégek fejlesztéséhez, üzletélénkítéséhez is.

Az „Üzleti siker honlappal”-díjra 2013. szeptember 16-tól (hétfő) október 6. (péntek) éjfélig lehet pályázni a verseny weboldalán, ahol a pályázati feltételek részletei is olvashatók.

A bank két nyertest hirdet. Az egyik fődíjat a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből álló zsűri választja ki (tagjai: Geszti Péter, reklámszakember és az OKEGO ügynökség kreatív igazgatója, Csontos Zoltán, a Netpincér.hu ügyvezetője, Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikro üzletágának vezetője; Krisán László, a KA-VOSZ vezérigazgatója; Kékesi Zsuzsa, a HVG Online divízióvezetője és Koleszár Péter a Honlap.hu vezető tanácsadója). A szakmai zsűri további 10 jelöltet választ, közülük kerül ki a közönségdíjas. E vállalkozások honlapjára a bank oldalán októberben két héten át lehet szavazni. A nyeremény egy-egy Samsung ATIV TAB7 (táblagép és notebook egyben), emellett 100 ezer forint értékű honlapelemzés a Honlap.hu-tól az általa kiválasztott cégnek. Az eredményhirdetésre 2013. novemberében kerül sor.

A tavalyi nyertesek megtekinthetők a www.budapestbank.hu/uzletisiker oldalon.

Azóta történt

Előzmények