Bővül az origo zeneáruházának kínálata

Az Axelero Internet megállapodást írt alá a Warner Music Hungary nemzetközi kiadóval és az EMI Hungaryvel, amely alapján az [origo>play] zeneáruházában elérhetővé válik a két kiadó nemzetközi és hazai repertoárja az Axelero online zeneletöltő szolgáltatásában – közölte a társaság. A Zeneáruházában jelenleg elérhető körülbelül 5000 szám a két megállapodást követően több mint 100 000-re bővül, és folyamatosan frissül a két kiadó újonnan megjelentetett számaival. Az új tartalomhoz az eddiginél szélesebb körű felhasználói jogokat és egy új fizetési módszert is kínál az Axelero.

A zenerajongók a Warner Music és az EMI kiadásában megjelent, illetve a jövőben megjelenő számokat novembertől vásárolhatják meg a zeneáruházában. Az áruházban teljes albumok és számok is vásárolhatók, amelyek mindegyikébe ingyenesen bele is lehet hallgatni, valamint stílus, előadó, album vagy számcím alapján lehet válogatni. A kiválasztott zenét jelenleg két fizetési mód igénybevételével lehet megvásárolni, az egyik a bankkártyás fizetés, a másik az emelt díjas sms. Az Axelero emellett a kibővített tartalom bevezetésével párhuzamosan tervezi az Axelero számlás fizetési megoldás, valamint egy újabb mobiltelefonos micropayment fizetési megoldás elindítását is.

Bankkártyás fizetés esetén egy teljes album ára bruttó 3500 Ft, egy önálló szám pedig 350 Ft-ba kerül. Ez alól kivételt képeznek egyes magyar tartalmak, amelyek árazása megegyezik majd a zeneáruházban eddig is jelenlévő tartalmak áraival (250 Ft/zeneszám, 2500 Ft/album). Az emelt díjas sms-sel vásárolt zeneszámok árai a mobilszolgáltatók tarifái miatt továbbra is magasabbak lesznek. A számlás fizetési megoldást azok vehetik igénybe, akik előfizetői viszonyban állnak az Axeleróval bármilyen szolgáltatás kapcsán. Ebben az esetben a vásárlás összege a havi számlán jelenik meg.

Az [origo>play] zeneáruház a Microsoft digitális jogkezelő rendszerét használja, a számok Windows Media Audio (wma) formátumban tölthetők le. A megoldás szabályozza, hogy hány számítógépen (saját pc és egy laptop) hallgathatók a számok, és hányszor írhatóak ki audió CD-re. Az új tartalmak esetében a felhasználási jogok néhány tekintetben kedvezőbbek az eddig nyújtott tartalmakénál. Az EMI tartalmai a korábbi 2 helyett 3, a Warner Music tartalmai pedig 7 CD-re írást tesznek lehetővé.

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

Azóta történt

Előzmények