Hirdetés

Indul a Műegyetem startup fejlesztési programja fiatal innovátoroknak

Idén újra jelenléti képzéssel indul a BME Z10 öthetes Akcelerátor Programja, melyre 2022. március 18-ig várják a szervezők a fiatal tehetségek jelentkezését.

A képzést lezáró Demo Day 2022. május közepén lesz, ahol a Hiventures befektetési bizottsága hoz döntést arról, hogy mely startupok kapnak egyenként 15 millió forintra befektetési ajánlatot. A befektetést kapott csapatokat a BME Z10 a program után is támogatja, az első befektetési kör teljes időszakára vállalja a startupok hivatalos inkubátorának szerepét.

A BME Z10 inkubátor szolgáltatásokat, üzleti és pénzügyi mentorálást, illetve tematikus képzéseket is nyújt az ide jelentkező startupoknak, akiket nagy szakmai tapasztalattal rendelkező mentorok segítenek elméleti és gyakorlati tudásuk bővítésében, valamint vállalkozói készségeik fejlesztésében. A szerszámokkal, műszerekkel és 3D nyomtatóval felszerelt Z10 prototipizáló laborban a startupok műszaki fejlesztést is végeznek. Az inkubátor célja, hogy minél több egyetemen születő projektet és ötletgazdát segítsen, üzleti, jogi és pénzügyi mentorálással, hogy az álmokból valóság lehessen.

A BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (BME FIEK) közreműködésével létrejött Z10 azokat is szívesen látja, akik nem az Akcelerátor Programon keresztül jelentkeznek és érettebb koncepcióval vagy termékkel/technológiával rendelkeznek.

Jelentkezéshez további információ: http://www.z10.bme.hu.

Facebook: https://www.facebook.com/BMEZ10.

Azóta történt

Előzmények