Biztonsági kamerák felvételeit publikálta a Nest

A zseniális felvételeket természetesen saját gyártású kameráikkal rögzítették a vásárlók. Vannak köztük igazán szórakoztatóak.

Hirdetés

A Nest leginkább okostermosztátjai miatt lehet ismerős olvasóinknak, de a Google által felvásárolt, ám azóta is önállóan működtetett vállalat egyéb, otthoni automatizálással kapcsolatos eszközöket is készít.

A hírek szerint most azon dolgoznak, hogy a 250 dolláros termosztát mellé felvegyenek a kínálatba olcsóbb, lehetőleg 200 dollár alatti fűtésvezérlő egységet. Emellett persze gőzerővel folynak a munkálatok a komplett otthoni biztonsági rendszeren is, amibe központi egységet, illetve szenzorokat kell fejlesztenie a cégnek.

A kínálatban megtalálható a füst- és szénmonoxid érzékelős riasztó, illetve a bel- és kültéri kamera is. Sőt, az egyszeri hardverértékesítésen felül olyan egyéb feladatokat is vállal a cég, mint az ügyfeleik szórakoztatása saját ügyfeleik által. Ennek jegyében a biztonsági kamerák által rögzített felvételeket be lehet küldeni nekik, ezek közül pedig a legjobbakat promotálja is a Nest.

A héten már második alkalommal hirdették ki a legjobbakat, rengeteg ilyen videót publikáltak a YouTube-on a marketingesek, ezekhez zenét társítottak és különböző kategóriákat találtak ki hozzájuk. A bejegyzésünkbe természetesen nem fért bele az összes, ha valaki szeretné mindet megnézni, itt megteheti.

Azóta történt

Előzmények