Betört az M2M az NFL-be is

Hirdetés

Az amerikai futball közvetítései eddig is a látványosabbak közé tartoztak, a Zebra Technologies és a National Football League (NFL) együttműködése révén még többet tudhatunk meg a játékosok mozgásáról. a MotionWorks RFID chipek az idei bajnokságtól kezdve az összes játékos vállvédőjére fel lesznek szerelve, így a megtett távolságot, a sebességet és a futások irányát egyaránt azonnal feldolgozhatják. Animációk és precíz statisztikák készülhetnek.

A Microsoft is aktívan kiveszi a részét a történetből, a Next Gen Stats programmal a rajongók is láthatják a statisztikákat saját eszközeiken, illetve az idei szezonban arra is lesz lehetőség, hogy megtippeljék a megtett távokat, sebességeket, így pedig értékes díjakat nyerjenek. Többek között azt, hogy élőben nézhessék meg a Super Bowlt (az NFL döntőjét).


(forrás: Zebra Technologies) [+]

A jövőben a HoloLens is kiterjesztett valósága is a játék szolgálatába állhat, a Microsoft ugyanis néhány elejtett szóval utalt rá, hogy virtuális védők rohanhatják majd le a nézőket meccsnézés közben.

A bírók és az edzők munkáját segíti, hogy idén Surface Pro 3 táblagépeken kapják meg a képeket és nézhetik vissza a korábbi eseményeket, így még gyorsabban juthatnak információkhoz. A Zebra Technologies fejlesztéseivel együtt pedig az adatok pontosabbak, mint valaha.

Előzmények