Hirdetés

Április elejéig lehet jelentkezni a BeeSmarter versenyre

A BeeSmarter alkalmazásfejlesztő és dizájnerverseny idén ötödik alkalommal keresi a legígéretesebb fiatalokat.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a MOME és a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus- hallgatók Egyesületének közös pályázata idén is az SAP Hungary Kft. főtámogatásával indul. Az érdeklődők március 15. és április 7-e között regisztrálhatnak online.

A BeeSmarter egy egyedi, 24 órás verseny, amely lehetőséget nyújt arra, hogy programozók és dizájnerek együttműködve nem mindennapi problémákra találjanak kreatív megoldásokat. A középiskolás és egyetemi résztvevők ezáltal olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, amelyeket később vállalati környezetben is felhasználhatnak.

A verseny regisztrációs időszaka április 7-ig tart, és az április 8-i online elődöntőt követően kerülnek be a legjobbak a végső döntőbe, melynek állandó helyszínéül a PPKE ITK épülete szolgál. A többnapos rendezvényen látványos és érdekes applikációk prototípusát készítik el a jelentkezők, amik akár drónok vezérlésére vagy szenzoros rendszerek irányítására is alkalmasak lehetnek.

Ma már a nagyvállalatok is elismerik, hogy a mezőny első felében végezni kiemelkedő  szakmai tudásra vall – állítják a szervezők. Az egymillió forintos összdíjazású vetélkedőt idén is számos cég segítségével rendezik meg, és immáron harmadik alkalommal főtámogatójuk az SAP Hungary Kft. A támogatók a helyszínről is folyamatosan figyelemmel kísérik majd a versenyt, valamint az arany fokozatú támogató EPAM a feladatok kiírásában is közreműködik.

Regisztrálni az alábbi linken lehet: http://beesmarter.org/team/register.html

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Előzmények