Az Oracle iPhone-ra fejleszt

Hirdetés

Újabb iPhone-nal elérhető alkalmazásokat jelentett be az Oracle. Eddig a fejlesztések elsősorban BlackBerry okostelefonokra készültek, de úgy látszik, nagyon megtetszett a kaliforniai fejlesztőknek az Apple üdvöskéje. A Business Indicators nevű alkalmazás már 2008 júliusától elérhető az Apple App Store-ból.

Értékesítési- és ügyfélinformációk távoli eléréssel

A most bejelentett Mobile Sales Assistant felhasználói hozzáférhetnek ügyfeleik, üzleti partnereik elérhetőségéhez, módosíthatják azokat, kezelhetik a felhasználói adatokat, valamint gyorsabban felismerhetik az újonnan megjelenő lehetőségeket, illetve potenciális ügyfeleket. Egyetlen érintéssel megjeleníthetik a releváns ügyfélkapcsolat-kezelési adatokat is. A CRM-naptár, a feladatlista, illetve az üzenetközpont a megszokott iPhone felületen jelenik meg, és összekapcsolható az iPhone beépített térkép-, telefon- és e-mail szolgáltatásával.

A másik új szolgáltatás a Mobile Sales Forecast, melynek segítségével az üzletkötők gyorsan juthatnak hozzá értékesítési előrejelzéseikhez. Az alkalmazásokkal „Mi lenne, ha…” típusú elemzések is elvégezhetők, és lehetővé teszik az előrejelzések menet közbeni összevetését az értékesítési kvótákkal, s az ügyfelek adatainak bővítésére is lehetőséget adnak. Ez a két új termék 2008 novemberétől, szintén ingyenesen letölthető lesz az iPhone telefonokhoz az Apple App Store-ból.

Főnöki utasítások iPhone-ról

Az Oracle Business Approvals csomagja két alkalmazást tartalmaz: a Business Approvals for Managers és a Business Approvals for Sales Managers nevű termékeket, melyek segítségével biztonságosan adhatnak utasításokat iPhone készülékeikről a menedzserek.

Ezek a termékek két részből állnak: egy natív iPhone-alkalmazásból, amely ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból, valamint egy csatlakoztató szoftverből, amelynek licence felhasználónként vásárolható meg az Oracle-től. Ez utóbbi szoftver az ERP- és a CRM-alkalmazásokkal kapcsolja össze az iPhone-ra telepített alkalmazást az Oracle SOA Suite, illetve igény esetén az OBIEE technológia segítségével, így egy méretezhető és valóban jól integrált megoldás alakítható ki. A mobil hozzáférés biztonságát és teljesítményét az SSL titkosítási protokoll, valamint az Oracle Identity Management megoldása garantálja. A Business Approvals várhatóan az Oracle második üzleti negyedévében lesz elérhető az Apple App Store-ban.

Azóta történt

Előzmények