Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Webkettő rovat

Az eBayre kerül a Szent Burgonya

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT.news

Interneten árverezik el a csalhatatlan isteni jelet.

"Ez NEM átverés! Ez egy valódi csoda!" – igyekszik csírájában elfojtani minden kétkedést a kaliforniai Karin Winkler honlapján található beszámoló a Szent Burgonya eljöveteléről.

A 35 éve szakácsként dolgozó Karin december 4-én, vagyis advent második vasárnapján épp vacsorát készített, és a közelgő karácsonyi ünnepre gondolt, amikor a második krumpli félbevágásakor két tökéletes Szent Kereszt bukkant elő a – nyilván hírvivői feladatokkal felruházott – zöldségből.

 "Emeld fel a követ, és ott leszek, hasítsd szét a fát, és megtalálsz." (Tamás)

Karin Winkler nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy az Úr épp őrajta keresztül üzen a világnak. Szerinte az üzenet teljesen egyértelmű: a világnak a békét kell keresnie, mert ahogy az egész krumpli a Földet jelképezi, és a kettéhasítva megláthatjuk a dolgok mélyén a Keresztet, úgy kell keresnünk a széthúzás helyett a békét, hogy egységben és szeretetben éljünk. (Ezen most már minden kedves Olvasónknak komolyan el kéne gondolkodnia, ugyanis mi már második alkalommal közvetítjük Isten jeleit az IT.news oldalán keresztül, tehát tényleg nem a levegőbe beszélünk – a szerk.)

És vajon lehetne-e a világbékét alkalmasabb helyen keresni a millió látogatót vonzó eBay portálnál? A Szent Burgonyát december 11-én, advent harmadik vasárnapján ajánlják majd fel árverésre az eBayen, mivel Winklerék azt szeretnék, ha a karácsonyi ereklye egy igaz emberhez kerülne, akinek ettől különösen boldog ünnepe lenne.

Azt már a Szent Burgonya honlapján kikötötték, hogy az árverésre kizárólag a nem fogyasztási célból licitálókat várják.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.