Magyar vezető az Axis Communicationsnél

Hirdetés


Csuthi Zsuzsanna

A cég mai közleménye szerint Csuthi Zsuzsanna feladata az Axis Communications folyamatosan bővülő értékesítési csapatának vezetése a Magyarország mellett 14 további országot magába foglaló régióban, és regionális képviselőként célja a svéd székhelyű vállalat globális eredményeinek és magyarországi szerepének növelése.

Az öt idegen nyelvet beszélő Csuthi Zsuzsanna a Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd az Autronica intelligens tűzjelző rendszereket gyártó norvég vállalatnál kezdte pályafutását, ahol hazai és európai kereskedelmi feladatokat is ellátott. Tapasztalatait emellett a Vision Systemsnél (ma: XTrails), az NVT-nél és a GE Securitynél szerezte. Legutóbbi munkahelyén, az Állami Nyomdánál kártya- és papíralapú biztonsági nyomdai termékek és okmánybiztonsági megoldások értékesítésével foglalkozott, valamint részt vett a vállalat nemzetközi disztribúciós hálózatának kiépítésében.

”Az analóg rendszereket hazánkban és a környező országokban is folyamatosan váltják fel a hálózati videomegoldások, mivel egyre több végfelhasználó és telepítő fedezi fel az IP előnyeit a videomegfigyelésben és a távoli elérésben. Örülök, hogy új pozíciómban lehetőségem nyílik személyes tudásommal és tapasztalatommal hozzájárulni a régiónkban is dinamikusan növekvő Axis Communications sikereihez”– nyilatkozta kinevezésekor Csuthi Zsuzsanna.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Axis