Axelero: nyári ADSL-gyorsulás

2004. június 15-én új szélessávú szolgáltatást indított útjára az Axelero Internet ADSL Play néven, amely az otthoni internetezők számára is elérhetővé teszi a 768kbit/sec letöltési sebességet biztosító internet-hozzáférést. Mindezt – kétéves hűségnyilatkozat mellett – havi bruttó 15 900 Ft-os áron kínálja a vállalat. Az új előfizetési lehetőség nevében a "Play" szó a nemrégiben bemutatott, szélessávú tartalmakat – videó, kép, zene és játék – kínáló [origo>play] portál nevére rímel.

Hirdetés

A lakossági ügyfélkörnek kialakított szélessávú ADSL Play internet-hozzáférés 768 kbit/s letöltési és 128 kbit/s feltöltési sebességet biztosít, azaz gyorsabb, mint az Axelero eddigi lakossági termékei (384/64 vagy 512/128 kbit/s). Az új internetelérési lehetőség kifejezetten a szélessávú kapcsolatot igénylő szolgáltatások és internetes tartalmak igénybevételére alkalmas, így például azok számára ajánlott, akik sokat interneteznek és gyakran töltenek le filmeket, zenéket vagy videókat a netről.

Az ADSL Play havi díja 2 éves előfizetési kötelezettség vállalása mellet bruttó 15 900, 1 éves kötelezettséggel 16 900 Ft-ba kerül. Az egyszeri belépési díj a nyári akcióban 0 Ft az Axelero Online Áruházban, míg bruttó 4900 Ft minden egyéb értékesítési ponton. Ez az összeg a szeptemberi számlával fizetendő. Emellett az augusztus 31-ig esedékes havi díjakat az Axelero elengedi, így az új előfizetők akár két és fél havi előfizetési díjat, azaz közel 40 000 Ft-ot is megtakarítva ingyenesen internetezhetnek egész nyáron.

A meglévő Axelero ADSL-előfizetők díjmentesen válthatnak át az ADSL Play csomagra, ők 1 éves előfizetési kötelezettség vállalása mellett juthatnak a kedvezőbb, 15 900 Ft-os havi díjú kapcsolathoz.

A nyári akció keretében az ADSL Play mellé az Axelero ajándékba adja az Axelero Internet Biztonság szoftvert, amely hatékony védelmet nyújt a számítógépes vírusok és az illetéktelen külső behatolások ellen.

Azóta történt

Előzmények