Auditálták a Noreget

Hirdetés

A Noreg Kft. – az információbiztonsági technológiák és szolgáltatások egyik hazai szakértője – bejelentette, hogy megkapta az ISO 27001:2005 tanúsítványt az SGS Hungária Kft-től.

„A Noreg Kft. informatikai biztonsággal foglalkozó cég, tehát számunkra kiemelt fontosságú, hogy rendelkezzünk a mindenkori legfrissebb nemzetközi információbiztonsági minősítéssel. Munkánk során úgy tudjuk a leghatékonyabban biztosítani ügyfeleink informatikai rendszerének védelmét, ha hozzáférést kapunk ügyfeleink kritikus fontosságú adataihoz is – ehhez viszont megfelelő garanciákat kell nyújtanunk azok bizalmas jellegének megőrzésére" – mondta Kőrös Zsolt, a Noreg ügyvezető igazgatója.

Hozzátette még: „…mind ügyfeleink, mind együttműködő partnereink számára nagyobb biztosítékot jelent, ha érzékeny adataik szigorú védelméről egy nemzetközi szabványokon alapuló, független, erre a feladatra felhatalmazott cég is gondoskodik. Ezért tartjuk saját fejlődésünkhöz elengedhetetlenül szükségesnek, hogy a legelsők között szerezzük meg a legfrissebb nemzetközi információvédelmi tanúsítványokat – ahogy tettük ezt 2003-ban a BS7799, illetve most az ISO 27001: 2005 esetében is.”

Azóta történt