Áprilisban jön az okos szexbaba

A mesterséges intelligenciával felvértezett szexuális segédeszközök beszélgetésre vágynak, meg kell őket hódítania a felhasználóknak.

Április 15-én mutatja be nagyközönség előtt legújabb fejlesztésű szexbabáit a RealDoll. A gyártó „kiszámíthatatlan és vonzó” személyiséggel látja el a Harmony szériáját. „Nem csak az ágyban nyújtanak felejthetetlen élményt”, hanem a mesterséges intelligenciának köszönhetően kihívást is jelentenek majd.

A Realbotix fejlesztője és a RealDoll vezetője, Matt McMullen egy interjúban azt mondta, egy valódi párkapcsolatban az érzelmek tartják össze a párt, ezt próbálták meg szimulálni, intellektuális és érzelmi szintre emelve a robotszexet.

Newest Realdoll Tanya! #madeinusa #realdoll #bigtits

RealDoll (@abyssrealdoll) által közzétett fénykép, 2016. Dec 1., 23:43 PST

A vásárlók 12 személyiség és három nehézségi szint közül választhatnak, ez utóbbi a szexbaba meghódításának küzdelmességét jelenti. Természetesen „a mesterséges intelligenciát úgy tervezték, hogy szerelembe essen tulajdonosával. Az viszont, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, már csak a felhasználó döntésein múlik.”

McMullen az interjúban azt is elárulta, olyan előfizetéses modellen gondolkodnak, amelyben havi 20 dollárért folyamatosan új tudással lehetne felruházni a babákat egy alkalmazáson keresztül. A mesterséges intelligenciával ellátott szexbabák ára egyelőre nem ismert, de a cég honlapját böngészve nem kérdéses, hogy vastagon hatezer dollár feletti cédulával látják majd el őket.

Tavaly év végén másodszorra rendezték meg a Love and Sex with Robots konferenciát, ahol többek között arról vitáztak a résztvevők, hogy mondhat-e nemet egy robot, illetve hogy milyen jogokkal kellene őket felruházni, milyen fejlettségi szinttől kell őket valamilyen szinten emberként kezelni. Ezek a panelbeszélgetések futurisztikusan hatnak, de mint a mellékelt ábra mutatja, sokkal hamarabb kell komolyan foglalkozni a témával, mint azt gondoltuk volna.

Azóta történt

Előzmények