A kockák támogatása nem volt elég az Apple alapítójának

(Infobulvár) Néhány napja véget ért az Egyesült Államokban a négyhetes Steve Wozniak-láz: az Apple-rajongók kitartó támogatása sem volt elég, hogy versenyben tartsák a számítógépes gurut az ABC csatorna nagy sikerű bulvárműsorában, a Dancing with the Stars szórakoztató vetélkedőben.

Komoly propaganda előzte meg az Apple egyik alapítójának kirándulását a média világába, s már akkor kialakult egy kemény szurkolói mag, amikor még el sem indult a műsor. De igazán nagy népszerűségre Steve „Teletubbie" Wozniak akkor tett szert, amikor profi partnerével bemutatta első produkcióját:

Ezek után számtalan internetes fórumon indult kampány az újsütetű táncos sztár mellett, s a clown-alkatú Wozniak csak tovább növelte a feszültséget, amikor kritizálta a zsűrit és a pontozási rendszert. A hájp – melyből egyébként az Apple kifejezetten sokat profitált, ahogy Kathy Sharpe elemző kifejtette a Computerworld-nek – azonban hétfőn lezáródni látszott, mivel Wozniakot és párját kiszavazták a műsorból. Ám úgy tűnik, Wozniak – illetve PR-csapata – elégedett volt a reklámhadjárattal, mivel máris itt az új klip (csak erős idegzetűeknek!):

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények