2018. január 22., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tech rovat

Apple + Volkswagen = iCar?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT.news

A vállalatok vezetői már találkoztak.

H​i​r​det​é​s


Forrás: gizmodo.com

Az Apple és a Volkswagen vezetői tárgyalásokat folytatnak egy közös fejlesztésről, melynek eredményeképpen egy olyan olcsó kisautó jönne létre, mely alapfelszereltségként rendelkezne az Apple különféle „kütyüivel”, s célközönsége valószínűleg a fiatal korosztály lenne – adta hírül ma a Financial Times Deutschland.

A lap kérdésére a Volkswagen vezetői megerősítettek az információt, de hozzátették, hogy a megbeszélések még „korai stádiumban” vannak, ötletük igen sok van, konkrét elképzelés viszont még szinte semmi, de a két vállalt vezetője, Steve Jobs és Martin Winterkorn néhány nappal ezelőtt tárgyaltak Kaliforniában a lehetséges projektről. A német autógyár egyébként mindenképp tervezi egy új kompakt kisautó gyártását (melynek ára 6 ezer eurótól indulna), s e munkába esetleg az Apple beszállhat – egészítette ki az értesülést Hans-Gerd Bode, a VW szóvivője.

Tom Neumayr, az Apple iPod és iTunes részlegének vezető menedzsere ennél szűkszavúbb volt: nyilatkozata szerint az Apple nem kommentál pletykákat és spekulációkat.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.