2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Café blog rovat

Anyukám, a srácokkal megvettük a focicsapatot

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Mától huszonhétezer tulajdonosa van az angol Ebbsfleet Unitednek, miután a csapatot megvette az egyik internetes rajongói oldal.

Manchester United, Chelsea, Liverpool. Az angol profi liga talán leghíresebb csapatai. Hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, meccseiket több tízmillióan kísérik figyelemmel világszerte.

Hirdetés

Ebbsfleet United. Valaki? Segítek: ezen a néven hatodik éve küzdenek a ligán kívüli angol futballban, és mellesleg ma az egész angol futballvilág figyelmét magukra vonták, ugyanis hirtelen szokatlanul sok, szám szerint 27 278 tulajdonosa lett a klubnak.


Az Ebbsfleet United aktuális kerete

Történt ugyanis, hogy a MyFootballClub internetes rajongói oldal néhány hónapos előkészítő tárgyalás után ma megvásárolta a csapatot, miután a regisztrált tagok elsöprő többsége (a mintegy 18 000 szavazó csaknem 96 százaléka) jóváhagyta az üzletet. A tagok – akik évente 35 font, azaz napi árfolyamon számolva körülbelül 12 000 forint tagdíjat fizetnek – ezután rögtön voksolhattak arról is, hogy a jelenlegi szakosztályvezetőnek bizalmat szavaznak-e (bizalmat szavaztak neki).

A MyFootballClub tagjai később a klubot érintő különböző fontos és kevésbé fontos kérdésekben internetes szavazáson dönthetnek majd, így például megválaszthatják a csapatmezt és annak beszállítóját is. Idővel pedig abba is beleszólhatnak majd, hogy adott meccsen milyen keret játszik, vagy a weboldal mekkora összeget fordítson új játékosok vásárlására.

Rieb úr, esetleg fontolja meg ezt a működési modellt!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.