Hirdetés

Javulnak a MinDig TV vételi lehetőségei Budapesten

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a héten kibocsátotta az emelt teljesítményre vonatkozó rádióengedélyt a C multiplex vonatkozásában – 62. csatorna – a budapesti Széchenyi-hegyi adóállomásra (OMK). A kibocsátott rádióengedély birtokában az Antenna Hungária ma délután a C multiplexen a maximális effektív kisugárzott teljesítményt (ERP) 39,8 kW-ról 50,1 kW-ra emeli az adón – jelentette be a szolgáltató.

A teljesítményemelés eredményeképpen a 802 MHz-es frekvencián sugárzott C multiplex vételi lehetőségei egyes területeken tovább javulnak. Az A multiplex – 55. csatorna – esetében az Antenna Hungária jelenleg a nemzetközi koordináció által engedélyezett maximális teljesítménnyel sugároz, ezért egyelőre ott nem nyílik lehetősége teljesítményemelésre – közölték.

A C multiplexen ma a szabadon fogható csatornák közül a Duna TV és a Duna HD csatornákat, az előfizetéses csomag csatornái közül pedig a HBO-t, a National Geographic Channelt, az AXN-t, a Film+-ot, a Coolt, a Fem3-at, a Disney Channelt és a Private Spice-ot sugározza a vállalat.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények