Tíz csatornával bővül a MinDig TV

Az Antenna Hungária (AH) jövő kedden MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) platformon. Az új konstrukció a MinDig TV szabadon fogható 7 csatornája mellett további 10 tematikus csatornát kínál.

Hirdetés

Az előfizetéses szolgáltatás a National Geographic, az AXN, a Film+, a Cool, a Sport Klub, a Disney Channel, a FEM3, a Hír TV, az ATV és az erotikus műsorokat sugárzó Private Spice csatornáit tartalmazza. A szabadon fogható csatornákkal (RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Autonómia, euronews) együtt így 17 tévécsatorna műsora lesz elérhető a digitális földfelszíni televíziós platformon.

A MinDig TV Extra csomag a bevezető akció keretében hat hónapon át 699 forintos, majd azt követően 1299 forintos havi díjért lesz megvásárolható egyéves hűségszerződés vállalása esetén. A szolgáltatásra szerződőknek 2899 forint egyszer aktiválási díjat is kell fizetnie, továbbá rendelkeznie kell megfelelő tetőantennával és egy kódkártya fogadására képes MPEG-4 dekóderrel (kompatibilis tunert tartalmazó televíziókészülék esetében egy CA-modulra lesz szükség).

Az Antenna Hungária többféle fizetési módot biztosít: az előfizető választhat, hogy határozatlan idejű szerződés keretében havi számlázást kér, vagy határozott idejű szerződést köt, és 3, 6 vagy 12 hónapra előre kifizetett előfizetési díjat tartalmazó (pre-paid) kártyával veszi a MinDig TV Extra kódolt adásait. Utóbbi esetben a szolgáltató további kedvezményeket ad.

A MinDig TV Extra szolgáltatás elindulásával egyben megszűnik az Antenna Hungária által korábban nyújtott Terra+ csomag értékesítése, mellyel az ATV és Hír TV műsorát lehetett fogni egy előre megvásárolt kódkártya segítségével.

Az Antenna Hungária úgy véli, a digitális földfelszíni sugárzás az új csomag bevezetésével már életképes alternatívája a kábeles előfizetéseknek. „Tovább kívánjuk bővíteni a szabadon elérhető és a fizetős csatornák körét a közeljövőben, a digitális földfelszíni televíziós hálózat jelentős bővítésével pedig az év végére a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatások immáron a lakosság 95 százaléka számára elérhetőek lesznek, a fővárosban és az aprófalvakban egyaránt” – mondta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója. Jelenleg a digitális adás az ország területének 86 százalékán fogható.

Azóta történt

Előzmények