ADSL-árverseny: már havi négyezer alatt

A piacon jelenleg elérhető legkedvezőbb árú, 512 kbit/s sebességű, korlátlan ADSL-szolgáltatást az üzleti előfizetők után most már magánszemélyek számára is elérhetővé tette az Externet. A korlátlan „PrePaid” 512Kbit ADSL csomag havidíja mindössze bruttó 3990 forint, melynek éves díját egy összegben számlázza ki a szolgáltató.

Az alacsony havidíj mellé most ingyen modemet is biztosítanak, amelyet az előfizető maga köt be az otthoni telefonaljzatba, így a lehető leggyorsabban juthat Internet-kapcsolathoz, nem kell heteket várnia a szakemberek kiszállására. Ez a kedvezményes ADSL-kapcsolat koránt sem nevezhető fapadosnak: 3 darab e-mail postafiók, 50 Mbyte webtárhely, valamint ingyenes spam- és vírusszűrés is jár hozzá.

Emellett a szolgáltató kedvező ingyenes, illetve havidíjas konstrukcióban is kínálja nagyobb sávszélességű, korlátlan szélessávú szolgáltatásait, igény szerint kiesésmentes szolgáltatóváltással együtt. Az Externet csomagjait az IT.news és a PROHARDVER! oldalain keresztül online is meg lehet rendelni.

Azóta történt

Előzmények