Az Accenture felvásárolja az Eclipse Automationt

Az Eclipse Automation testreszabott gyártásautomatizálási és robotikai megoldásokat kínál, és központja Kanadában, Ontarióban, Cambridge-ben található. A felvásárlás lehetővé teszi, hogy az Accenture automatizált gyártósorokat kínáljon.

A felvásárlást bejelentő közleményben kiemelik, hogy az Eclipse Automation gyártási rendszereket hoz létre, hogy termékeket állítson elő élettudománnyal, ipari berendezésekkel, autóiparral, és energia- és fogyasztási cikkekkel foglalkozó cégek számára.

A vállalat technológusai és mérnökei fejlett automatizálási megoldásokat terveznek, építenek, integrálnak és szervizelnek olyan alkatrészek és eszközök gyártásához, mint az elektromos járművek akkumulátorai és a hordozható vércukormérő monitorok. Az Eclipse Automation megoldásai közé tartoznak az automatizálási vezérlőrendszerek, a gyártógépek, a robotok, és a kritikus testreszabott szerszámok, amelyeket házon belül gyártanak.

A 2001-ben alapított Eclipse Automation irodákkal rendelkezik Kanadában, az Egyesült Államokban, Magyarországon, Németországban, Svájcban és Malajzián. Mintegy 800 szakembere csatlakozik az Accenture digitális mérnöki és gyártási szolgáltatásához, az Industry X-hez.

Aaron Saint, az Accenture Industry X észak-amerikai vezetője a következőt mondta: „A technológia, az adatok és a mesterséges intelligencia alapvetően átalakítja a cég minden részét. Ez magában foglalja a tervezést és a gyártást, és ügyfeleink következő digitális átalakulási határát. Az Eclipse Automation a fejlett automatizálási képességeket mély digitális szakértelmünkkel kombináljuk. Ezáltal az Accenture minden eddiginél jobb helyzetbe kerül ahhoz, hogy segítsen ügyfeleiknek újragondolni termékeiket és azok gyártási módját.”

Jeffrey Russell, az Accenture kanadai elnöke a következőt mondta: „Sok cég viszi haza a termelést Kanadába és az Egyesült Államokba a globális ellátási lánc zavarai miatt. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít számukra, hogy újra feltalálják a gyártást digitális technológiákkal és fejlett automatizálással. Az Eclipse Automation segítségével az Accenture olyan technológiát és képzési képességeket biztosít majd, amelyekre ügyfeleinknek szüksége van a digitális ipari munkaerő fejlesztéséhez azokon a piacokon, ahol kevés gyártási ismeret áll rendelkezésre.”

A felvásárlás befejezése a szokásos lezárási feltételektől függ, beleértve a szükséges hatósági engedélyek beszerzését.

Előzmények

  • Drága mulatság a pénzintézeteknél a kiberbűnözés elleni védekezés

    Az Accenture jelentése szerint ártó szándékú belső támadások okozzák a legnagyobb problémát: a rendkívül komoly költségek mellett a következmények elhárítása is nagyon hosszú ideig tart.