A Novellé a legjobb személyazonosság-kezelő

A Novell Identity Manager kapta a legmagasabb pontszámot az InfoWorld főbb személyazonosság-kezelő termékeket áttekintő széles körű vizsgálatában. A tesztben a Courion, az IBM, a Microsoft, a Novell, a Sun és a Thor programjai vettek részt. Az összehasonlítás során mindegyik terméken végrehajtottak egy közös üzleti háttéren és szimulált alkalmazotti életcikluson alapuló személyazonosság-kezelési feladatsort. A Novell terméke minden vizsgált szempontból (felügyelet, integráció, konfigurálhatóság, kohézió és érték) magas pontszámot kapott.

Az áttekintés szerint a Novell Identity Manager több előnye is megmutatkozott a teszt során, mint például a sokoldalú grafikus munkafolyamat kezelő és tervező eszközök, valamint az intuitív felhasználói felület. „A felügyelettől a jelentések készítéséig a Novell Identity Manager bizonyult a legkönnyebben használható megoldások egyikének a mezőnyben – olvasható az InfoWorld cikkében. „A Novell jelentős előnnyel rendelkezik a felhasználói felület terén.”

Az áttekintés kiemeli, hogy a Novell Identity Manager és az eDirectory hogyan köti össze a különböző rendszerekből származó adatokat, nagyobb rugalmasságot és részletességet biztosítva a versenytársak megoldásainál. Az elemzés azt is hangsúlyozza, hogy a Designer for Identity Manager egy Eclipse-alapú vizuális fejlesztőeszköz, amely lehetőséget biztosít a konfigurálás nagy részének szimulált környezetben való elvégzésére. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák minden eshetőségre felkészülő „mi lenne, ha” forgatókönyveket teszteljenek a beüzemelés előtt, és személyazonossági tervezetet készítsenek.

Azóta történt

Előzmények