2019. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Szoftver rovat

A Halo 3 mindent visz

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Új eladási rekordot állított fel a Microsoft a Halo 3 első napján.

Hirdetés

A vállalat tegnapi közleménye szerint új játékuk, a Halo 3 az előző verzió által felállított rekordot (125 millió dollár) is megdöntötte: az első 24 órában 170 millió dolláros bevételt számláltak össze.

Az előjelek is kedvezőek voltak, hiszen az előrendelések terén is amerikai csúcsot döntöttek, mivel körülbelül 1,7 milliónyi előzetes megrendelés érkezett a gyártóhoz, ráadásul az első napon az online Xbox játékosok száma is rekordot ért el: több mint egymillióan játszottak az első 20 órában. Mivel ezek az adatok csak az USA-ra vonatkoznak, ezért ha megérkeznek az Egyesült Államokon kívüli eredmények is, akkor valószínűleg újabb csúcsdöntögetésről számolhatnak be a cég vezetői.


Szerva itt, csere ott

A Microsoft ugyancsak tegnap jelentette be, hogy ki fogja cserélni azokat a Halo 3 lemezeket melyek valamilyen oknál fogva sérülten kerültek a vásárlókhoz. A cég a korábbi panaszokra (melyek a premier napján is előkerültek) reagált ezzel a közleményével, s bejelentették, hogy a csere lebonyolításának segítésére létrehoztak egy weboldalt is, ahol a Halo 3 Limited Edition Game lemezek és az Essentials lemezek ingyenes cseréjét 2008. február 1-jéig adminisztrálják.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.