2019. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Telekom rovat

A feltöltős Vodafone ügyfelek is hazai árakon roamingolhatnak az EU-ban

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Az Európa hazai áron opció használatával a feltöltőkártyások is otthon érezhetik magukat külföldön.

Hirdetés

Április elsején jelentette be a Vodafone, hogy eltörlik az Európai Unió területén belül, illetve Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban a roaming díjakat, így minden Red EU csomagra váltó ügyfél hazai árakon használhatja előfizetését a fenti területeken is. Május elsejével elindítják az Európa hazai áron opciót, ezzel a feltöltőkártyás ügyfelek is a hazai perc és SMS alapdíjakkal telefonálhatnak, vagy üzenhetnek. Az opció aktiválásával a hívásfogadás is ingyenessé válik ezekben az országokban.

A Vodafone közleménye szerint az ingyenes opciót egyszer kell megrendelni, az lemondásig érvényes marad. A szolgáltatást az online ügyfélszolgáltat mellett a 1270-es számra küldött SMS-be írt EUHAZAI üzenettel aktiválhatják az előfizetők.

Május elsejével a prepaid ügyfelek is megkapják az Európa adat napijegyet, ezzel 100 MB adatforgalmi keretet vásárolhatnak 990 forintért. A megrendeléstől számítva magyarországi idő szerint éjfélig használható fel a keret, ekkor automatikusan deaktiválódik. Az adatjegy szintén az unióban, illetve a fenti országokban használható fel. A két új opció együtt is igénybe vehető.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.