A DNS Hungária McAfee-vel bővíti kínálatát

Hirdetés

A disztribúciós megállapodás értelmében mostantól a DNS Hungária Kft. kizárólagos joggal értékesíti viszonteladói hálózatában a McAfee nagyobb technikai felkészültséget igénylő hálózati behatolás-érzékelő és behatolás-megelőző termékeket, valamint a gyártó vírusvédelmi megoldásait.

A DNS Hungária már 2001 óta szereplője a magyar számítástechnikai piacnak, anyacége a München melletti fürstenfeldbrucki székhellyel működő DNSint.com AG, mely Németországon és Magyarországon kívül még hét országban van jelen: ezek Ausztria, Csehország, Dánia, Finnország, Lengyelország, Norvégia, Svédország. A budapesti képviselet Sun, Oracle, RSA, Check Point, WMware és nChiper termékek viszonteladók felé történő elosztását látja el.

“Az internetes üzleti kommunikáció terjedésével a cégek fenyegetettsége egyre kézzelfoghatóbbá és összetettebbé válik, így a hálózatbiztonsági megoldások iránti igény is érezhetően nő. Ezzel a szerződéssel üzleti kapcsolatba kerültünk a hálózati behatolás-érzékelés és behatolás-megelőzés, valamint a központilag menedzselt vírusvédelem piacvezető gyártójával és viszonteladói hálózatunk bevonásával hatékonyan fogjuk segíteni e technológiák értékesítését” - értékelte a szerződés aláírását Kertész Gábor, a DNS Hungária Kft. ügyvezetője.

Előzmények