2019. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tech rovat / Rövid rovat

A Blade.org igazgatótanácsában az APC

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Az energiaellátási és hűtési rendszerekben utazó nagyvállalat mostantól komolyabb befolyással bír a blade szerverek piacán.

Hirdetés

A kritikus energiaellátási és hűtési megoldásokat szállító APC ma bejelentette, hogy a vállalatot a Blade.org szervezet vezető tagjai közé választották, és csatlakozik a szervezet igazgatótanácsához. A Blade.org egy nyitott közösség, amely a blade kiszolgálókhoz készülő, következő generációs megoldások fejlesztésére jött létre. Az igazgatótanács tagjaként az APC az egyesülettel együttműködve befolyásolhatja a blade kiszolgálók piacának fejlődési irányát, népszerűsíti a megoldásokat, valamint ösztönzi az új blade megoldási ajánlatok kifejlesztését – közölte a cég.

„A Blade.org ismert és elismert szervezet, a tagjai közötti együttműködés pedig a blade platformra készülő megoldások hatékonyabb, biztosabb és gyorsabb kifejlesztését támogatja. Örülünk annak, hogy segíthetünk a vállalati adatközpontok következő generációjának kialakításában” – mondta a bejelentés kapcsán John Tuccillo, az APC globális stratégiai szövetségekért felelős alelnöke.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.