2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mérleg rovat

350 főt vesz fel itthon az EPAM Systems

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Jelentősen növeli magyarországi munkatársainak számát az idei évben az EPAM Systems. A szoftverfejlesztési megoldásokat biztosító vállalat az informatikai outsourcing (ITO) piac növekedését követve bővíti három magyarországi irodáját.

A cég budapesti, debreceni és szegedi székhelyén jelenleg több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztató EPAM Systems Hungary Kft. további szoftverfejlesztőkkel és IT szakemberekkel kívánja erősíteni itthoni tevékenységét. A cég mai bejelentése szerint idén 350 új ember felvételét tervezik.

Hirdetés

A bővítés elsősorban a hazai Java, .NET, mobil- és UI-fejlesztők, valamint tesztautomatizáló szakemberek és elemzők számára biztosít majd munkalehetőséget. A széleskörű fejlesztői munkák a pénzügyi szektor szereplői számára, az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló cégek, valamint a fogyasztói márkákat képviselő nagyvállalatok részére készülnek.

„Az EPAM azért nyitott több mint 10 évvel ezelőtt Budapesten irodát, mert nagy potenciált látott az országban. A szakma legjobb szoftverfejlesztőivel, valamint IT szakembereivel dolgozunk és jövőbeli növekedésünk is nagyban múlik azon, hogy továbbra is sikeresen vonzzuk magunkhoz a szakma tehetségeit. Magyarország kiváló szakembergárdával és informatikai tudással rendelkezik, ami hozzájárul ahhoz, hogy az ország meghatározó szerepet játsszon a vállalat stratégiájában” - mondta Bozsó Attila, a cég itthoni fejlesztési igazgatója.

Az EPAM Systems a világon összesen 9 300 fejlesztőt foglalkoztat, tavalyi árbevétele 555 millió dollár volt, 2014-re 22 százalékos növekedést várnak.

Előzmények

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.