20-61-90 - vajon mi?

Nem, ez még véletlenül sem egy hiányos mobil szám! :) Kicsit egészítsük ki ezeket, hogy ne lógjanak annyira a levegőben: MS98-20 / MS99-61 / MS00-90. Ha még ez sem mond semmit, remélem így van.., akkor ismét én jövök, és végre felfedem a titkot! Ugyanis Microsoft-éknál, jó szokás szerint, minden egyes programhiba felfedezésekor átadnak a public-nak egy helyre kis közleményt, hogy "igen, ezt is megtalálta valaki, pedig nagyon igyekeztünk elrejteni, de hát mit lehessen tenni, Billy tervez, Guninski végez.."

Nos, a  legutolsó épp 23-án került fel a Microsoft TechNet-re, és nevezetesen a Windows Media Player-t rója meg, hogy ugye irgumburgum, de azt talán mégse, hogy a program, a skin-jeit tartalmazó file-okat (*.wms) lazán script-eknek néz(het)i, és lefuttatja, pedig ez ugye mekkora abszurd.. Ez amúgy mind a 6.4-es, mind pedig a 7.0-ásról elmondható, bár a link-et követve, egy másik hiányosságra is fény derül. Tessetek utánamenni!

A tendencia mindenestre igazán látványos, 98-ban mindössze 20db bug került elő, 99-ben 61db, míg 2000-ben ezidáig 90-et gyűjtöttek a szorgos bug-vadászok.

Azok a boldog békeidők! Amikor még egy hiba sem volt az MS programokban, hmmm, hol vannak már! Na, tessék felébredni!