150 millióért korszerűsít az NHH-nál a Synergon

Hirdetés

A Synergon Informatika Nyrt. végzi a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) SAP vállalatirányítási rendszerének továbbfejlesztését – közölte ma a társaság. A 2008 novemberében kiírt közbeszerzési pályázaton elnyert projekt értéke közel százötvenmillió forint.

A megbízás során több területen kerül sor az SAP-alapú gazdasági és pénzügyi rendszer továbbfejlesztésére. SAP-megoldás támogatja majd az NHH által kiszabott bírságok nyilvántartását és nyomon követését, a hatóság eszközparkját nyilvántartó tranzakciós rendszer (SAP ERP) eszközanalitikája pedig részletes informatikai eszköznyilvántartással bővül. A fejlesztés kiterjed az NHH informatikai rendszereinek együttműködését támogató nyílt integrációs technológia (SAP XI) tervezésére is. Ezáltal a tervek szerint létrejön egy olyan platform, amely biztosítja a folyamatközpontú együttműködést a különböző alkalmazások között a hatékonyabb folyamattervezés, -kezelés, -végrehajtás és monitorozás érdekében, csökkentve az integrációs és üzemeltetési költségeket.

A Synergon szakemberei egy, a hagyományos és elektronikus oktatással kapcsolatos tervezési, szervezési, lebonyolítási és tartalomfejlesztési tevékenységeket támogató e-learning megoldást is bevezetnek, és a személyügyi nyilvántartást is kibővítik. A várhatóan 2010 januárjában lezáruló fejlesztés során megtörténik a jelenlegi tranzakciós rendszer és az adattárház archiválása is – áll a vállalat közleményében.

Azóta történt

Előzmények