Fény a sötétben - BT hangszóró palástvilágítással

Dél-Amerikában és a Távol-Keleten is imádják a jukebox-szerű megoldásokat, már Bluetooth hangszóróban is létezik ilyen. Kipróbáltuk.

Hirdetés

Akkumulátor, összegzés

Kikapcsolt világítással 13,5 órányi folyamatos lejátszást tudtunk elérni vele vezetéken és anélkül egyaránt, viszont a LED-es palást szépen fogyaszt, ezt bekapcsolva 8 órára redukálódott a teljesítmény. A dobozon feltüntették ugyan, hogy fröccsenő víznek ellenáll a kütyü, azért mi nem kockáztatnánk, már csak azért sem, mert a csomagoláson belül erről már egy szó sem esik, így inkább hívószónak foghatjuk fel, vagy keményebben fogalmazva parasztvakításnak. A csatlakozók úgysem kaptak dugózást, jobb biztosra menni, és ha esni kezd, fedett helyre vinni a hangszórót.


[+]

A Loopo UK által forgalmazott hangkeltő várakozásokon felül teljesített, minőségi összeszerelése és hangzásvilága a kételkedőket is meggyőzte. Kár a töltés közben fellépő zajért, viszont pirospont jár a fémrácsért, a megjelenésért és az egyszerű kezelhetőségért.


[+]

Az Oittm Pulse Realsound az Amazon kínálatában kapható 50 fontért vagy 54 euróért, azaz 17 000 forintért juthatunk hozzá, ami nem tűnik különösen soknak a megismert hangzás, az extra funkciók és az akkumulátorkapacitás fényében. Ötletes az éjszakai fény funkció, a kihangosító probléma nélkül teszi a dolgát, formája és 40 dekás tömege pedig alkalmassá teszi arra, hogy útitársul fogadjuk. Nekünk tetszett, bár vannak, akik a mai napig nem tették túl magukat a hat módban körbevilágító palást okozta sokkon.

-szp-

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • Éjszakai budivilágítás 2.0

    Már az első változat után is sokan érdeklődtek, most hogy csírátlanít, még kelendőbb lehet. Közösségi finanszírozásban féláron adják, így csak 10 dollár darabja.

Előzmények