Bemutató: Norton Internet Security 2013

Norton Management, Norton Account

Norton Management

Hirdetés

Újdonságként bevezették a Norton Management eszközét, mely bizonyos szempontból hasonló a Norton Studióhoz.

Norton
Program installálódik a programban

A Norton Management külön telepíthető a Norton Antivirus / Internet Security főablakából, és valamennyi támogatott Windows operációs rendszer – tehát a Windows XP sem kivétel – számára elérhető.

Norton
Kétféle elrendezése van…

A modul abból a célból jött létre, hogy a felhasználók saját maguk kezelhessék az eszközeik aktiválását, szükség esetén deaktiválhassák azokat – ha például újratelepítik a Windowst vagy elvesztették a Symantec-terméket futtató eszközüket stb. – , nevet adhassanak nekik és ugyanazokat az előfizetési státuszinformációkat is megkapják amit a Norton Studio használói elérnek.

Norton
…ez a második

Norton Account

Norton
Webes bejelentkezés a Norton Accountba

A Norton-fiók maga nem újdonság, évek óta létezik. Az viszont újnak számít, hogy a Norton-termékek főablakában megjelenik az e-mail cím, mellyel regisztráltuk az adott terméket. Itt azonban egy kis konkretizálás következik. Bár egy Norton-terméket csak egy e-mail címre lehet beregisztrálni, az operációs rendszerre telepített Symantec-terméken belül Windows-fiókonként eltérő Norton-fiókokkal is be lehet jelentkezni. Ennek főleg az Identity Safe-nél lesz jelentősége.

Norton
A fiók a programon belül több helyen is megjelenik, van, ahol csak hivatkozásként, de a főablakban e-mail azonosítóval is

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények