A közösségi finanszírozás buktatói egy projektben

Igazán sajnáljuk, jobbat érdemeltek

Még egyszer: igazán sajnáljuk, hogy ennyit késünk és ritkán informálunk, de őszintén hisszük, hogy a videó bennetek is akkora izgatottságot kelt majd, mint bennünk. Tudjátok, nagyon kicsi a csapat, sok a munka… és az utolsó mondat rávilágít arra, miért a hosszas elnézéskérés: „az összes fejlesztőnek üzenjük, hogy hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot a fejlesztői KIT-tel kapcsolatban, amint mi alaposan leteszteltük.” Tehát ez sem ment ki időben, de még csak a közelében sem volt.

Október 8.

Sziasztok Kickstarter támogatók! Sajnáljuk, hogy ilyen sokáig csöndben voltunk, a nagyon pici startupunk továbbra is feszített tempóban dolgozik minden erejét bedobva, mindenki nagyon koncentrál a termék véglegesítésére. Azért sem jelentkeztünk eddig, mert VALÓS hírekkel akartunk csak előjönni.

Nagyon sokan kérdezitek, így október táján, hogy mi a helyzet a szeptemberi szállítással. Íme, a válasz: a cél a novemberi szállítás. Sajnáljuk, hogy nem tudtuk tartani az eredeti határidőt, de némi problémába ütköztünk a termék véglegesítése során, de már mindet megoldottuk.

A jó hír, hogy minden bizonnyal az ünnepek előtt megkapjátok a támogatásotokért járó jutalmat. Köszönjük a türelmet. Ja és elkészült a NYÁK. Nagyon nem úgy néz ki, mint ígértük, de mennyivel menőbb egy ilyen fehér-narancs kocka, mint a „napos oldal design”!

Ez nem tárcsa, de a színek legalább emlékeztetnek valamennyire
Ez nem tárcsa, de a színek legalább emlékeztetnek valamennyire

November 12.

Helló mindenki, ismét sajnáljuk a hosszú hallgatást. Nagyon sokan jogosan aggódtak, hogy nem küldünk felétek híreket. Sajnáljuk, hogy nem tudunk válaszolni minden megkeresésre, de kicsit megcsúsztunk a végső tesztekkel és az első széria gyártásával. Ez mindössze annyit jelent, hogy a legkorábbi szállítás december második felére fog esni.

Abszolút megértjük, hogy nem ilyen hírekre számítottatok, hiszünk benne, hogy az ünnepekre minden rendbe jön. Mindenesetre nagyon hálásak vagyunk a türelmetekért és a támogatásotokért, hamarosan jelentkezünk pontosabb ütemezéssel, gyártással és szállítással.

De azért vannak jó hírek is, megállapodtunk az együttműködés kereteiről a Gracenote nevű céggel, ők Automatikus Tartalom Felismerésben utaznak, speciális hangminta-vételezési eljárással segítik felismerni az InAiR számára, hogy milyen műsor megy. Partnerei lettünk még a Lingospot TV technológiai startupnak, Ők is a műsor izgalmasabbá tételén dolgoznak, segítenek megérteni az InAiR számára az adásokat. A Lingospot Természetes Nyelvi Feldolgozása segít kulcsszavakat találni, de ennél többet is tud: a műsor képéről optikai karakterfelismeréssel (OCR) megérti a feliratokat is. Még jelentkezünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt