Szoftverbemutató: Microsoft Office 365 ProPlus

Bérelhető Office

A Microsoft bevezette, hogy az Office-okat mostantól nem csak megvásárolni, de kedvezményes havidíjért bérelni is lehet. Magyarán: nem a termékért fizetünk, hanem a szolgáltatásért, aminek számos előnye van.

Hirdetés

Egyfelől nem kell egyszerre hirtelen nagyobb összeget kifizetni, másfelől a verziószámugrás sem jár külön költségekkel ebben a konstrukcióban.

Háromféle előfizetés van: Professional Plus, Midsize, és Small Business Premium.

Idehaza a kisvállalkozások számára valószínűleg a Small Business Premium lesz a kedvelt, mert nincs minimumkorlát, a maximum pedig 25 felhasználós, és egy felhasználóhoz 5 gép tartozhat. Emellett a csomag része a SkyDrive PRO is, ami 25 GB tárhelyet is kínál.

A Professional Plus csomag majdnem ár/érték arány bajnok csomag, mivel egy Office 2013 Professional Plus egy az egyben, azzal az eltéréssel, hogy csak mennyiségilicenc-vásárlóknak érhető el havidíjas, előfizetéses rendszerben.

Bővebben a csomagokról:

Office 365 ProPlus

Az Office 365 ProPlus szolgáltatásként tartalmaz mindent, amit az Office kínálni tud – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath és Access –, egyszerre akár egy felhasználó öt gépén is. A felhasználók beállításai és dokumentumai velük vándorolnak a gépek között, így ugyanonnan tudják folytatni a munkát, ahol abbahagyták. Az informatikai osztályok szabadon konfigurálhatják az alkalmazást, akár együtt is futtathatják azt más Office-verziókkal.

Office 365 Midsize Business

Az Office 365 Midsize Business a 10-250 alkalmazottat foglalkoztató cégek számára lett megtervezve. A szolgáltatás az Office 365 ProPluson felül nagyvállalati szintű kapcsolattartási és csoportmunka megoldásokat tartalmaz: az Exchange Online-t, a Lync Online-t és a SharePoint Online-t, egy áramvonalasított adminisztrációs felülettel. Mindezek mellett része az Active Directory integráció, a webalapú rendszergazdai kezelőfelület és a telefonos támogatás is.

Office 365 Kisvállalati prémium

Az Office 365 Kisvállalati prémium előfizetés az 1-10 munkatárssal dolgozó cégek számára ideális. Az Office 365 ProPlusban is megtalálható alkalmazásokon túl az informatikai szakértelem nélkül is könnyedén kezelhető szolgáltatás üzleti szintű levelezést, megosztható naptárakat (Exchange Online), honlaphoz és dokumentummegosztáshoz kapcsolódó eszközöket (SharePoint Online) és HD videokonferencia lehetőséget (Lync Online) nyújt az ügyfeleknek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Vége a Hotmailnek

    A Microsoft bejelentette, hogy végeztek a fiókok migrálásával, mától teljesen átveszi a régi levelező helyét az Outlook.com.

  • Túl a százmillión a Windows 8

    A Windows Blue érkezését hivatalosan is megerősítette a Microsoft, a 8.1-es frissítés év végére várható.

Előzmények