Alkalmazások androidos tabletekre - IV. rész

Összegzés

Sorozatunk jelenlegi részében az azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat vettük górcső alá, azon belül is igyekeztünk a legelterjedtebbekre szorítkozni, mert bár a Google Play-en rengeteg megoldás található a csak szöveges üzeneteket küldőktől az egészen komplex alkalmazásokig, jelentős részük csak telefonon fut, vagy használható normálisan.

Hirdetés

Így kiesett a WhatsApp Messenger, amiről szintén 100 milliós nagyságrendű táborral bíró alkalmazás, de a Viberhez hasonlóan telefonszámhoz kötött, viszont tabletre egyelőre nem lehet telepíteni.  A vállalkozó szelleműek tehetnek egy próbát a KakaoTalk: Free Calls & Text vagy a Line Free Calls & Messages alkalmazásokkal.

Természetesen a katalógust is böngészhetjük. Ma már annyira alap az offline üzenetküldés, hogy az a ritkaság, ha valami nem tudja
Természetesen a katalógust is böngészhetjük. Ma már annyira alap az offline üzenetküldés, hogy az a ritkaság, ha valami nem tudja

Bár a Steam rendszerét elsődlegesen nem az azonnali üzenetküldő funkcionalitása miatt használjuk, de a kliens Androidron is jelen van, azokkal is kommunikálhatunk, akik csak Steam-listánkon vannak fent.

Az igények döntő hányadát a Skype, Google Hangouts és Facebook Messenger triumvirátusa gyönyörűen lefedi. Ha ezek installálva vannak, nagyon nem lőhetünk mellé, de a WhatsAppnak és a Vibernek is nagyon sok felhasználója van, így természetesen nem árt kicsit kérdezősködni baráti és ismerősi körünkben, mielőtt kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb megoldást.

Azóta történt

Előzmények