Product Owner

Cég: Webtown Informatika Kft

Feladatok

Product Owner pozícióra várunk a legtutibb magyar webfejlesztő céghez

Mivel mi elsősorban az ügyfeleinknek fejlesztünk megoldásokat, ezért nálunk a product owner legfontosabb feladata, hogy az ügyfeleink üzleti környezetét megértve, a fejlesztő csapatokkal közösen olyan megoldásokat készítsen, amik az ügyfél üzleti céljait szolgálják, és ezáltal az ügyfeleket elégedetté teszik.
Egyensúlyt teremt az ügyfél elvárások, a pénzügyi- és időkeretek, valamint a műszaki realitások között. Vezeti a product backlogot és gondoskodik róla, hogy a backlogban szereplő elemek érthetők és megfelelő méretűek legyenek, tartalmazzák az ismert feladatokat, az elemei rendelkeznek becsléssel, a backlog tetején lévő elemek kisméretűek, a fejlesztő csapat számára érthetőek.
A backlogot az ügyfelek felé transzparensen vezeti és gondoskodik arról, hogy az ügyfél képviselői megértsék, hogy a backlog elemeinek sorrendje és mérete, a csapatok ismert sebességével milyen reális határidőket eredményez.


Végzettség

Nem végzettséghez, hanem tudáshoz, elhivatottsághoz és hozzáálláshoz kapcsoljuk a munkakört.


Nyelvtudás

Tárgyalóképes angol nyelvtudásod van, képes vagy angol nyelven végezni a munkád.


Kit keresünk

Tapasztalatod van tárgyalási helyzetekben, képes vagy érdekérvényesítésre.
Képes vagy beleélni magad az ügyfelek helyzetébe, meg tudod érteni a problémáikat.
Jól kommunikálsz és el tudod magyarázni a fejlesztőknek, hogy milyen igényeket kell kielégítenie a fejlesztendő megoldásnak.
Szereted ezt a szakmát, és szeretnél jó lenni benne.


Munkakörnyezet

- Fontosnak tartjuk a munka és a magánélet egyensúlyát, igyekszünk mindenkit megkímélni a túlóráktól, a megrendeléseket úgy szervezzük, hogy lehetőleg senkit se terheljünk túl.
- Havi 9 home office napunkat szabadon oszthatjuk be.
- Nem open office-ba szerveződtünk, minden csapatnak saját szobája van a tágas, kényelmes, jól felszerelt irodánkban


Szakmai tapasztalat

5+ évet dolgoztál valamilyen szoftverfejlesztő csapatban.
3+ év tapasztalatod van Product ownerként olyan szervezetben amelyik szoftver megoldásokat szállított VAGY olyan account manager, vagy projektvezető voltál egy megoldásszállító cégnél, aki mélyen belelátott a fejlesztési feladatokba és megoldások kialakításán dolgozott


Cég bemutatása

Mi egy több, mint 10 éves szoftverfejlesztő cég vagyunk. Magyar és nemzetközi ügyfeleinknek szállítunk digitális megoldásokat, elsősorban webes és mobil fejlesztéseket. Barátságos, családias, vidám társaság vagyunk, ahol erős a csapatszellem, a tudásunkat megosztjuk egymással, a vezetők megközelíthetőek, kíváncsiak ránk és a véleményünkre, bizalmat, rugalmasságot adnak a napi munkánkhoz. 6 agilis csapatunk erős, sok tekintetben önálló egységet alkot a Webtownon belül, melyeket product ownerek, scrum masterek segítenek.


Egyéb juttatások

Korrekt fizetés, szakmai fejlődési lehetőségek, illetve a magas komfortérzetedre is odafigyelünk munkavégzés közben: hetente közös reggelit tartunk csupa finomsággal, de a konyhában mindig találsz valamit, amit ehetsz-ihatsz: hűtőt tele sörrel, üdítővel, gyümölcsöt, kalácsot, Nutellát, teát, kávét, stb.


Bruttó fizetés

0 - 0 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.