Web Developer

Cég: vimage app Kft.

Feladatok

4 éve kipattant egy fotó-videó szerkesztő mobil app ötlete az egyik alapítónk fejéből. A dolog működött és működik is: a Google és a Huawei is az év applikációjává választott minket. Most azonban nyitnánk egy újabb irányba is: desktop-ra. A webapp alapjai megvannak, de nem kapta meg a neki járó törődést. Ezen szeretnénk most változtatni. Te lehetsz a webappunk felelőse, amihez mi egy laza menedzsmentet és maximális szakmai háttértámogatást adunk hozzá.

Kövelmények: JavaScript HTML CSS React
Nice-to have: Canvas API MediaRecorder FFmpeg WebAssembly Electron

Egy díjnyertes, fotó- és videószerkesztő alkalmazáson dolgozunk, aminek segítségével mozgó elemekkel keltheted életre a fotóidat. Az appunk elérhető az AppStore-ban, Play Store-ban, valamint a Huawei AppGallery-ben is. Most viszont ugyanezt szeretnénk desktopokra is elérhetővé tenni. Ehhez lenne szükségünk rád!


Végzettség

-


Nyelvtudás

angol társalgási szint


Kit keresünk

proaktivitás


Munkakörnyezet

A belváros közepén, a Király utca sarkán található irodánk. Darts-cal szoktunk kikapcsolódni, valamint a közös kávézásoknak is nagy hagyománya van, de az ebédünket is mindig együtt fogyasztjuk el. Az irodánk nappal munkahely, néha viszont az esti csapatépítők helyszínét is adja.


Szakmai tapasztalat

2+ év webfejlesztői tapasztalat

Kövelmények: JavaScript HTML CSS React
Nice-to have: Canvas API MediaRecorder FFmpeg WebAssembly Electron


Cég bemutatása

2017-ben alapítottunk cégünket, amikor ötletünkkel a Telenor Accelerate programban győztesként állhattunk a dobogón. Azóta 10+ fővel az alkalmazásunkon dolgozunk.


Egyéb juttatások

-


Bruttó fizetés

400000 - 800000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.