Junior Rendszergazda

Cég: Andocsek Zrt

Feladatok

Ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál egy összetartó csapathoz, és az alábbi feladatok, kihívások nem rettentenek el, küldd el Önéletrajzod a lenti elérhetőségre!

Ügyfeleink Microsoft alapú informatikai rendszerének üzemeltetése, felhasználók részére segítségnyújtás a hardver- és szoftvereszközök használatával kapcsolatban, munkaállomások összeszerelése, karbantartása, javítása, Windows és irodai alkalmazások telepítése, beállítása, alapvető Windows szerver üzemeltetési és támogatási feladatok ellátása, adatmentés elvégzése


Végzettség

Közép, vagy felsőfokú informtaikai végzettség


Nyelvtudás

Szakmai Angol, kommunikáció szintű angol, vagy német nyelvismeret


Kit keresünk

Olyan személyek jelentkezését várjuk, aki képes önállóan is helyt állni, de csapatmunkára is hajlandó;
Szereti a kihívásokat; Szeretne fejlődni; és hosszú távon tervez.


Munkakörnyezet

Jól felszerelt központi iroda
Pályakezdő részére betanítás
Lendületes, összetartó csapat
Felelősségteljes munkakör
Tanulási lehetőség, szakmai előmenetel


Szakmai tapasztalat

Szakirányú tanulmányok, képesség önállóan és csapatban való munkavégzésre, jó kommunikációs készség, rugalmasság, terhelhetőség, önálló problémamegoldó képesség, Windows kliens, MS Office üzemeltetői ismeret, alapszintű hálózati és hardver ismeretek, angol vagy német nyelvismeret.


Cég bemutatása

Az Andocsek Computer Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult, családi informatikai vállalkozások fúzionálásával. Az alapítók Kemecsei Gábor okl. közgazdász és Kemecsei Zsolt okl. villamosmérnök. Az Andocsek Kft. 2013. november 1-től részvénytársasági formában folytatta működését, ANDOCSEK Informatika Zrt., vagy röviden Andocsek Zrt. néven. A cég a mai napig magyar tulajdonú vállalkozásként működik.


Egyéb juttatások

Mobiltelefon, notebook és a munkavégzéshez szükséges eszközök biztosítása, rugalmas munkaidő


Bruttó fizetés

300000 - 380000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.