Full-stack PHP fejlesztő

Cég: Mav-IT Kft.

Feladatok

Folyamatos munkát adnánk kb. havi 40-60 órában vállalkozói jogviszonyban. 100%-ban otthonról végezhető munka (a munkavégzés helyénél nem volt ilyen opció), de napközben skype-on / telefonon folyamatosan elérhetőnek kell lenned. Ha ez a munka vonzó számodra, küldj kérlek egy önéletrajzot, egy-két referenciamunkát és egy óradíj-ajánlatot vállalkozói elszámolással.

Szoftverfejlesztéssel és egyéb IT szolgáltatásokkal foglalkozó 1998-as alapítású cég keres csapatába egy profi “full-stack” PHP fejlesztőt meglévő üzleti szoftvertermékek hibajavításához/karbantartásához (40%), azokba új funkciók fejlesztéséhez (40%), ritkábban új termék fejlesztésére (20%). PSR-2 szerinti, jól kommentált kód írása elvárás. Grafikai-design munkáktól mentes feladatok lesznek dokumentált funkcióterv (bug esetén ticket) alapján. Angol csak annyira szükséges, hogy a szükséges dokumentációkat el tudd olvasni. A szerverkörnyezet üzemeltetése nem a te feladatod lesz, ügyfelekkel nem kell kommunikálnod. Mivel 10+ termékünk van a 20 éves múltunknak köszönhetően, így heterogén a kódkészlet. Van köztük MVC keretes friss kód (Laravel), és régebbi (5+ éves) procedurális kód is. Mindkettővel lesz munkád. Ha PHP mellett IOS / Android platformra is tudsz dolgozni az előny.


Végzettség

nincs


Nyelvtudás

nincs


Kit keresünk

“home office képesség”, azaz önálló munkavégzés laza csapatmunkával


Munkakörnyezet

100% Home Office, de napközben Skype-on és telefonon elérhetőnek kell lenned.


Szakmai tapasztalat

1-3 év, A munka végzéséhez alapos és mély ismeret szükséges az alábbi technológiáknak: PHP7, MySQL, Laravel, jQuery, BootStrap… némi GIT, Jira, Composer…


Cég bemutatása

Amiért érdemes nálunk dolgoznod: hosszútávú, stabil lehetőség otthoni munkavégzésre (20+ éve működő magyar tulajdonú Kft.) 100%-ban otthonról végezhető munka, mi egy valóban Home Office cég vagyunk pontos fizetési morál, jó hangulatú, baráti viszony a kollégák között. :)


Egyéb juttatások

Kirándulás, bónusz opció.


Bruttó fizetés

200 - 500 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.