Ügyfélszolgálat

Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT

Feladatok

Számítógép és Laptop Szervizbe keresünk Ügyfélszolgálatos munkatársat

- ügyfelek személyes kiszolgálása (az ügyfelektől a hibás készülékek átvétele, és a megjavított eszközök átadása. 20%)
- ügyfelekkel való kapcsolattartás (meglévő, és új ügyfelek digitális leveleit kell megválaszolnod, és telefonon segíteni nekik a kérdéseik megválaszolásában. 20%)
- munkafolyamatok ellenőrzése (folyamatosan figyelned kell, hogy minden javítás folyamatosan halad, nem akadtunk-e el benne valahol. 30%)
- értékesítési feladatok (el kell magyaráznod az ügyfeleknek, hogy a különböző javítási lehetőség közül melyiknek mi az előnye, illetve hátránya. 25%)
- árurendelés, bevételezés (az elfogyó számítástechnikai termékeket kell újra rendelned, és bevételezni őket. 5%)


Végzettség

Nincs


Nyelvtudás

Angol (alap)


Kit keresünk

- türelmes és segítőkész hozzáállás (vannak, akik könnyebben és vannak, akik nehezebben tudják kifejezni magukat. Neked kell majd kitalálni, hogy mit szeretnének)
- nyitott, barátságos, empatikus személyiség
- jó problémamegoldó képesség
- vidám alaptermészet
- tiszta, érthető beszéd
- gyors felfogás


Munkakörnyezet

- könnyen megközelíthető munkahely (bármelyik üzletünket egyszerűen meg tudod majd közelíteni tömegközlekedéssel / autóval / kerékpárral is)


Szakmai tapasztalat

- legalább 1 évet dolgoztál már másik számítógép vagy laptop szervizben
- magas szintű hardveres és szoftveres ismeretek (fontos, hogy naprakész legyen a tudásod, mert az ügyfelek tőled fognak majd kérdezni)
- alapfokú angol nyelvtudás (legalább annyira tudj angolul, hogy megértsd, hogy mit szeretne az ügyfél, és válaszolni is tudj neki)


Cég bemutatása

Cégünk az egyik legnagyobb számítógép és laptop szerviz Magyarországon. Magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak segítünk eligazodni az informatika világában. Fő tevékenységünk a számítógépek és a laptopok szervizelése. Több, mint 20 000 elégedett ügyfelünk van. Minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink eszközeit a lehető legmagasabb minőségben javítsuk meg. A célunk az elégedett és hálás ügyfél, aki szívesen ajánl minket, és később is visszatér hozzánk. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink 99 százaléka elégedett velünk. Havonta több, mint 500 db eszközt javítunk meg.


Egyéb juttatások

Havi, és éves bónuszok.


Bruttó fizetés

300000 - 500000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.