React Native fejlesztő

Cég: DiabTrend AI Analytics Kft.

Feladatok

React-natív alkalmazásunk továbbfejlesztésére keresünk olyan kiemelkedő tudással rendelkező programozót, akivel lehet együtt alkotni és új dolgokat létrehozni. Ezen kívül fontos, hogy folyamatosan figyeld az új technológiai újításokat és azokat adaptáljuk együtt a kódbázison.

Cross platform development React-native technológián alapuló keretrendszerben. Android, iOS és Web-es platformon egyszerre történő fejlesztése az alkalmazásnak.


Végzettség

Egyetem


Nyelvtudás

Angol középfokú


Kit keresünk

Jó kommunikációs és kooperációs készség.
Önálló problémamegoldó készség.
Letisztult, egyszerű és igényes munka.
Élvezd a programozást!


Munkakörnyezet

Erős kis 3 fős csapatunkba keresünk, barátságos kiemelkedő képességű programozót, aki szintén tud hozzátenni és hasonlóan rajong a programozásért. Barátságos, fiatalos és motiváló légkörben történik a munka egy szép irodában.


Szakmai tapasztalat

Programozói végzettség.
Legalább 1 év React-native fejlesztői tapasztalat.
Legalább 3 év tapasztalat programozás terén.


Cég bemutatása

A diabétesszel való napi szintű megküzdés világszerte több 100 millió embert érintő probléma. A DiabTrend-nél digitális diabétesz menedzsmentet hozunk létre. Olyan elsőrangú szoftvert tervezünk, ami automatizálja és feszegeti a naplózó funkcionalitás limitjeit, kiegészítve egy döntéstámogató AI algoritmussal, így biztosítva cukorbetegek számára a legjobb megoldást diabéteszük kezelésében


Egyéb juttatások

Laptop vagy PC illetve rágcsák/gyümölcsök.


Bruttó fizetés

700000 - 1400000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.